Deák Attila mondta rólam

2022.12.09

Bár a testépítéssel hobbi szinten már nagyon fiatalon megismerkedtem és mindig is kedveltem a vasak világát, amikor 8-9 év kihagyás után, 34 évesen, 140 kilósan elszántam magam, hogy újra méltó formát szeretnék, akkor a kezdeti gyors eredmények és újabb és újabb célok mellett hamar, kábé 1 év alatt nyilvánvalóvá vált, hogy ez a potenciál bizony egy profi iránymutatást kíván, pláne ismerve gátakat nem ismerő célom: egyszer színpadra állni testépítőként egy országos szintű versenyen!

Én 1-1,5 évet gondoltam volna még erre, fél év sem telt el, már kézzel fogható eredményt értünk el, két bajnoki serleg személyében - teljesült egy már-már hihetetlen álmom! Innentől már minden ment magától, dolgoztunk keményen és profin ... egyre komolyabb mezőny, nemzetközi szereplés!

Menet közben megkaptam mindent, amire szükségem volt - rendszeres étrendeket szezonnak-célnak megfelelően, profi edzéseket, motivációt és iránymutatást. Én a lelkesedésemet és a kitartásomat hoztam nap mint nap, Ők a profi szakmai hátteret - mely nélkül mindez aligha valósulhatott volna meg! Ma már mindez az életem szerves részévé vált, olyannyira, hogy 20 év pénzügyes karrier után, ex-CFO-ként, a fiatalkori hobbim mára nekem is a hivatásommá vált - sport-táplálékkiegészítő boltot üzemeltetek, melyen keresztül magam is próbálok minél több embert (sport) sikerekhez segíteni!

Mindeközben jól összeszokott csapatként (lévén emberileg is nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk) dolgozunk tovább - mi a következő cél? Ki tudja! Nincs lehetetlen és a határ a csillagos ég!