Malya Natália mondta rólam

2022.12.09

2019 február végén kezdtem edzeni Turós Györgynél. Előtte is rendszeresen jártam edzőterembe, de egy idő után már nem tudtam fejlődni, ezért úgy döntöttem az új szintre lépés érdekében profi segítségre van szükségem.

Mikor rákerestem a lehetőségekre, a facebook oldal alapján rögtön szimpatikus lett. Profi edző segítségével teljesen más edzeni, biztosak lehetünk benne, hogy a testalkatunkhoz és a célunk elérése érdekében a megfelelő gyakorlatokat végezzük, így kialakíthatjuk a megfelelő arányokat. Számomra megnyugtató, hogy kontroll alatt hajtom végre a gyakorlatokat, így nem kell tartanom a sérülésektől. Az edzések hangulata mindig remek, lehet viccelődni, de ez soha nem megy az edzés minőségének a romlására. Egyedül az ember hajlamosabb a kényelmesebb súlyok és kevesebb ismétlésszámok végrehajtására, mint amikor valaki a motivál, hogy bírsz még egy kört.

Malya Natália az edzőteremben
Malya Natália az edzőteremben


Mivel az eredmények javarészt azon múlnak, milyen tápanyagokat juttatunk be, fontos megemlíteni, hogy rendszeresen kapok segítséget a diétámban, amit a fejlődésemmel arányosan folyton változtatunk. Amióta Gyurinál edzem olyan átalakuláson mentem keresztül, amiről csak álmodoztam. Kellő löketet és önbizalmat adott ez a fejlődés, hogy időközben kipróbáljam magamat a versenyzésben, melyben egy éven belül is számos csodás helyezést zsebelhettem be.