Mile Szilvia mondta rólam

2022.12.09

Azon kevesek közé tartozom, akiknek a sors megadatta, hogy egyből a legjobb helyre, a legjobb szakember kezei közé kerülhessek ideje korán, 18évesen. Fegyelmet, állhatatos munkát parancsoló tekintélyének köszönhetően hamar visszarázódtam előbb a sportolók, majd az élsportolók hétköznapi életébe, mely pár év semmittevés után hiányzott az életemből miután abbahagytam a versenyszerűen űzött ritmikus gimnasztikát.

Odaadásával, a sportág szeretetével segített abban, hogy az oly sokszor hallott komfortzóna átlépésével megismertessen minden egyes edzéstartása alkalmával, s étrendjei betartásának nyomon követésével megmutassa azt, hogy bár azért akadnak, de- az emberi test kemény és kitartó munkával olyannyira szépen megmunkálható, mint egy szobrász alkotta kőalkotás.


Gyurinak köszönhetően nem "csak" többször magyar bajnok, Európa bajnoki 5. és 7. helyezett, világkupa-győztes válhatott belőlem fitnesz sportágban, hanem tudása legjavát átadva nekem kamatoztathattam azt a saját munkásságomban is; s ennek (valamint további szorgalmas önképzésemnek is) köszönhetően cikket írhattam újságokba, internetes felületekre, s készülhettek el alakformáló videóim online felületekre.

Köszönöm!!!