Papp Éva mondta rólam

2022.12.09

Először is nagyon köszönöm a Veled töltött időt, az edzéseket, a sikeres felkészítést és a versenyeket!

Hogy miért Téged választottalak? Mert láttam, hogy nagyon komolyan veszed a munkád. Emberileg nem ismertelek, de ránézésre nagyon komoly-szigorú edzőnek látszol, és ez nagyon fontos volt nekem, hiszen én is így állok ahhoz, amit elkezdek, itt a versenyzésre értve. De miután elkezdtük a közös munkát, felszínre tört nagyon vicces éned is, ami minden alkalommal segített az edzések alatt. Nem volt alkalom, hogy ne lett volna kedvem menni. És ezt alátámasztja, hogy a másfél év alatt egyszer sem mondtam le edzést, ami esetleg már meg volt beszélve. Szigorúan, mégis pajkos-vidáman teltek el a kőkemény edzések. Félelmem nem volt, talán az, hogy feneket nem fogok tudni építeni, de még ez is valamennyire sikerült a poponel acéledzéseid alatt.

Nagyon pozitív volt nekem, hogy hétről hétre megkaptam precízen az étrendet is. Ami pedig nagyon sokat jelentett, hogy például a külföldi versenyeken (akkor is, amikor még nem edzettem Nálad) napi szinten néztél minket, "csekkoltál" és adtad akár napi szinten a kaja és edzéstervet. Tyúkapó!!

Igazi tanítvány-edző kapcsolatra törekszel, akivel bármiről lehet beszélni. És ez nagyon fontos, hisz ez az alapja a közös és eredményes munkának.

A táplálkozással (főleg versenydiéta) kapcsolatban sokat tanultam. A megkezdett életmódot természetesen folytatom, és már most hiányzik a felkészülés, de tudom és érzem, hogy most szükség van pihenésre a testemnek (és a pénztárcámnak).

A közös munkánk igen sikeres volt, hisz szinte minden versenyen (a közös három szezon alatt) dobogós lettem.
Izmosabb, erősebb és feszesebb lettem. Nem utolsó sorban az elmém is fejlődött, a kitartásom és akaraterőm is és imádtam/imádom minden (néha nagyon nehéz) pillanatát.