Keszthelyi Máté mondta rólam

2022.12.09

Az együtt végzett munkától először tartottam, mivel sosem voltam még teremben előtte. Ennek ellenére nagyon jó hangulatban telnek az edzések és nagyon élvezem, segítettél megszeretni a mozgást.

A szempont, amiért téged választottalak első körben a terem volt, mivel szó szerint 5 percre van tőlem. Megnéztem a terem edzőit, referenciákat, weboldalt, képeket, díjakat stb, és ezek alapján téged választottalak. Ezzel egy időben barátnőmmel is végignézettem az edzőket, hogy ki az aki neki is szimpatikus, ő is téged választott, szóval egyértelmű volt a döntés.

A táplálkozásról sokat tanultam, jelenleg is tartom a diétát, illetve amikor időnként nem sikerül tartanom, akkor is odafigyelek rá, hogy ne csokit tésztával megcukrozva egyek. Látok is egy kis változást magamon, a környezetem viszont azt mondja, hogy rengeteget változtam alakra és izomzatra is.

Amit viszont egyértelműen érzékelek én is, hogy sokkal erősebb lettem és jobban érzem magam. Mikor hazamegyek vidékre, most már nem kínszenvedés behordani azt az 5 mázsa fát. Az életmódot táplálkozással és mozgással együtt tartom akkor is, mikor nem tudok edzésre járni.

Értékelés: 5/5.