Pap Klára mondta rólam

2022.12.09

Mi a véleményed az együtt végzett munkánkról?

Nagyon szeretem a közös munkánkat, a jó hangulatot és emellett nem elfelejtve a kemény edzéseket. Jó a csapat, a versenyszellem.

Volt-e félelmed?

Nem volt.

Miért választottál engem?

5 éve vagyok a Gyuri által vezetett SE(-ek) tagja. Első pár évben másnál edzettem, aztán egy külföldi versenyen, 2018 tavaszán figyeltem fel rá és tetszett a versenyzőihez való hozzáállása/támogatása. Emellett az ott folytatott beszélgetések és a hozzáértése számomra egyértelművé tették a döntésemet, így végül 2018 végén leegyeztettük a 2019-es év felkészülésemet.

Milyen az órák hangulata?

Pörgős, humorral megfűszerezve, de összpontosítva az edzésre és a cél eléréséhez természetesen.

Táplálkozás?

Gyurinál főleg a változatos étrendet tudnám megemlíteni ami alatt azt értem, hogy a fejlődéshez elengedhetetlen tápanyag minősége és mennyisége. Fontos szerepet játszanak. A versenyzésben a legfontosabb a pontos időzítés és ez mint erősséget mindenképpen az első közé sorolnám nála.

Életmód?

5-6 éve váltottam az életmódomat ebbe az irányba és nem fogom már elhagyni, de szerintem már nem is tudnám, úgy beivódott, de nem is szándékozom.

Milyen változásokat vettél észre?

Gyuri mellett formásabb lettem, az izomzatom fejlődött, ami az edzések mellett nagyrészt az összetett és széles körű étrendnek köszönhető.