Turós György blogja

Az együtt végzett munkától először tartottam, mivel sosem voltam még teremben előtte. Ennek ellenére nagyon jó hangulatban telnek az edzések és nagyon élvezem, segítettél megszeretni a mozgást.

Az elmúlt 10 évem nem éppen az egészséges táplálkozásról és rendszeres testmozgásról szólt, így egyszer csak eljött az a szomorú pillanat, amikor rá kellett ébrednem, hogy alulról súrolom a 100 kg-ot. Igen csak nehezemre esett elfogadni ezt a tényt, így először a jól bevált strucc-politikát folytattam. Nem álltam mérlegre... :D Aztán valami...

2005-ben kerültem az akkor még Gilda Max néven futó edzőtermi hálózathoz. A Hermina úti terembe jártam és magamtól edzettem. 2010-ben kerültem át a Gilda Max Allee-ba, ahol még szintén magamtól edzettem.

Minden egyes edzésének minden gyakorlata, minden egyes gyakorlatának minden ismétlése elvégzésének az alapja az erőkifejtés. Ezért jelentős fogalom számunkra az erőkifejtés. Az erőkifejtés testi és/vagy szellemi erő(k), képesség(ek) céltudatos összpontosítása, kifejtése és fölhasználása valamire, valaminek az elvégzésére. Esetünkben ez az edzés...

Az emberiség zöme az elmúlt több tízezer évben éhezett. Korról-korra ccsak néhány kiválasztottnak adatott meg a lehetőség, hogy rendszeresen elegendő és tápláló élelemhez jusson.